Догори

14

січ. 2010

Опубліковано в Новини фонду

Друга Школа аналітики для молоді Житомирської, Сумської та Чернігівської областей

Ініціатива Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень при підтримці National Endowment for Democracy

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян з Житомирської, Сумської та Чернігівської областей взяти участь у «Школі аналітики». Мета школи - покращити навички аналітичної діяльності у молоді північних регіонів України та підготувати регіональних фахівців-аналітиків. В рамках школи будуть висвітлені теми: «Громадська експертиза», «Соціологічні дослідження», «Економічна аналітика», «Політична аналітика», «Регуляторна політика».

Школа призначена для молодих людей віком 18-30 років, які активно і практично беруть участь в розвитку громадянського суспільства. При відборі учасників пріоритетними будуть заявки від:

-  представників районних центрів,

-  тих, хто може продемонструвати здатність винести практичну користь від школи на професійному рівні, використовувати отримані знання, навики і контакти.

Школа аналітики буде проведена 3-7 березня 2010 року. Місце проведення – Чернігівська область. Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням. Учасникам покриваються витрати на проїзд та проживання. 

Для участі у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету та підготувати аналітичний матеріал з довільної тематики (обсягом 2500-5000 знаків). Анкета та аналітичний матеріал мають бути надіслані до 22 лютого 2010 року на адресу info@pfirs.org. Результати відбору будуть повідомлені до 27 лютого 2010 року. Анкету можна завантажити на сайті Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень www.pfirs.org

Контактна інформація:

Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень

14005 Чернігів, пр. Миру 68, оф. 916

тел. (0462) 661127

www.pfirs.org 

e-mail: info@pfirs.org

Контактна особа: Вдовенко Юрій