Догори

21

лист. 2016

Опубліковано в Новини фонду

Сьомий семінар «Навчання тренерів з управління циклом проектів ЄС» проходить в Одесі

З 21 по 23 листопада 2016 року в м.Одеса проходить триденний семінар, організований Інститутом європейської політики (Берлін, Німеччина), Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень та Одеською обласною організацією ВГО «Комітет Виборців України» за підтримки Федерального Закордонного Офісу Німеччини.

 

Цикл семінарів, що вже пройшли у Києві, Львові та Чернігові, є частиною масштабного проекту Інституту європейської політики «Громадська школа дієвих практик ЄС», спрямованого на зміцнення потенціалу українських організацій громадянського суспільства в контексті реалізації Угоди про Асоціацію між Європейським Союзом та Україною.

119

Протягом шести попередніх заходів представники НГО з майже усіх областей  України дізнавались про те, як правильно оформлювати заявку на отримання фінансування з фондів ЄС, як управляти такими проектами та як передавати ці знання іншим членам українського громадянського суспільства. Тренінги проводяться експертами з країн-членів ЄС, асоційованих членів та також країн-кандидатів.

120Сьомий семінар з циклу тренінгів «Навчання тренерів з управління циклом проектів ЄС» присвячений моніторингу, оцінюванню та звітуванню у процесі реалізації проектів ЄС, а також шляхам розв’язання проблем, що можуть виникнути під час проведення тренінгу.

Детально про попередні семінари - на сторінці проекту https://cisep.eu.